Φροντίζουμε ώστε οι φωτογραφίες από το τουριστικό σας κατάλυμα να αποτελούν τον πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής του.

Με τα ηλεκτρονικά μέσα να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των σύγχρονων τουριστικών επιχειρήσεων, η επαγγελματική φωτογράφιση του ξενοδοχείου ή της βίλας σας αποτελεί το βασικότερο όπλο αποδοτικής προβολής.  

Μία λάθος ή μέτρια φωτογράφιση μπορεί να υπονομεύσει το τουριστικό σας κατάλυμα, να αποθαρρύνει πελάτες, να υποβαθμίσει την επιχείρησή σας. 

Εμείς φροντίζουμε με τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό, την πολύωρη συστηματική εργασία και την πολύχρονη πείρα μας να αποτυπώσουμε με ρεαλιστικό και ελκυστικό τρόπο το χώρο σας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη σωστή προβολή του. 

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή προετοιμασία του χώρου, στον εντοπισμό των προτερημάτων του και στην ανάδειξη των λεπτομερειών του.  

Η εικόνα του ξενοδοχείου ή της βίλας σας μέσα από τις φωτογραφίες μας παίζει τον καθοριστικότερο ρόλο στην προσέλκυση νέων πελατών είτε μέσα από την ιστοσελίδα σας είτε μέσω του booking.com, του airbnb κ.α. είτε ακόμη και μέσα από τα social media (facebook, instagram κ.α.).

Ο επαγγελματισμός μας και η γνώση του αντικειμένου που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για τη σωστή προβολή του τουριστικού σας καταλύματος. 

elGreek