Οι επαγγελματίες του Kefalonia Photo Agency προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα κάλυψης πολιτιστικών εκδηλώσεων και events χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα αλλά και μοναδικές τεχνικές τόσο κατά τη λήψη, όσο και κατά την επεξεργασία και το μοντάζ.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που προσφέρουμε ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια, την πρωτοτυπία και την τεχνική τους αρτιότητα. Η εμπειρία μας, τόσο στην καλλιτεχνική φωτογράφιση όσο και στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, σας εξασφαλίζουν την συναρπαστική κάλυψη της εκδήλωσής σας ενώ η επεξεργασία και το επαγγελματικό μοντάζ που χρησιμοποιούμε μετά το γύρισμα προσφέρουν ένα τελικό προϊόν εφάμιλλο τηλεοπτικών ή κινηματογραφικών παραγωγών. 

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη τεχνικό εξοπλισμό (επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και καταγραφικά ήχου, φώτα, stabilizers & gimbals, premium φακούς,  που εγγυώνται την άψογη απεικόνιση σε φωτογραφίες και βίντεο των καλύτερων στιγμών ή και ολόκληρης της εκδήλωσής σας. 

Ειδικά για το βίντεο, χρησιμοποιούμε πολυκάμερη λήψη και μοντάζ προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις, τόσο στους θεατές σας, όσο και στους συμμετέχοντες που επιθυμούν να κρατήσουν ένα μοναδικό ενθύμιο. 

Καλύπτουμε κάθε είδους εκδηλώσεις, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους ενώ αναλαμβάνουμε, εάν το επιθυμείτε και την προώθηση των φωτογραφιών ή του βίντεο από την εκδήλωσή σας, στον Τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα. 

Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις:
Εταιρικών εκδηλώσεων, events, συνεδρίων, συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, εγκαινίων, εκθέσεων, κ.α.

KEFALONIA PHOTO: κάλυψη εκδηλώσεων – οδηγός διασκέδασης

Το KEFALONIA PHOTO κατάφερε στον ένα χρόνο λειτουργίας του να αλλάξει τα δεδομένα στην κάλυψη εκδηλώσεων στην Κεφαλονιά με φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τη διαφορά. Με αυτό το στόχο συνεχίζουμε, ανανεώνοντας πλήρως την ιστοσελίδα μας! Σε συνεργασία με το FRAGIAS PHOTO STUDIO και την AERIALVIDEO.GR, αναλαμβάνουμε την κάλυψη εκδηλώσεων και παράλληλα προβάλλουμε όλα τα events και τα πολιτιστικά νέα του νησιού. Μπείτε τώρα στο kefaloniaphoto.com και ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στην Κεφαλονιά γύρω από το θέατρο, τη μουσική, το χορό, την τέχνη, το βιβλίο, το σινεμά και τον αθλητισμό…Πως σας φαίνεται, το ανανεωμένο KEFALONIA PHOTO; Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας…#kefaloniaphoto #kefalonia #events

Gepostet von KEFALONIA PHOTO am Sonntag, 12. Februar 2017
elGreek
en_GBEnglish elGreek