Οι επαγγελματίες του Kefalonia Photo Agency προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα κάλυψης πολιτιστικών εκδηλώσεων και events χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα αλλά και μοναδικές τεχνικές τόσο κατά τη λήψη, όσο και κατά την επεξεργασία και το μοντάζ.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που προσφέρουμε ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια, την πρωτοτυπία και την τεχνική τους αρτιότητα. Η εμπειρία μας, τόσο στην καλλιτεχνική φωτογράφιση όσο και στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, σας εξασφαλίζουν την συναρπαστική κάλυψη της εκδήλωσής σας ενώ η επεξεργασία και το επαγγελματικό μοντάζ που χρησιμοποιούμε μετά το γύρισμα προσφέρουν ένα τελικό προϊόν εφάμιλλο τηλεοπτικών ή κινηματογραφικών παραγωγών. 

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη τεχνικό εξοπλισμό (επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και καταγραφικά ήχου, φώτα, stabilizers & gimbals, premium φακούς,  που εγγυώνται την άψογη απεικόνιση σε φωτογραφίες και βίντεο των καλύτερων στιγμών ή και ολόκληρης της εκδήλωσής σας. 

Ειδικά για το βίντεο, χρησιμοποιούμε πολυκάμερη λήψη και μοντάζ προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις, τόσο στους θεατές σας, όσο και στους συμμετέχοντες που επιθυμούν να κρατήσουν ένα μοναδικό ενθύμιο. 

Καλύπτουμε κάθε είδους εκδηλώσεις, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους ενώ αναλαμβάνουμε, εάν το επιθυμείτε και την προώθηση των φωτογραφιών ή του βίντεο από την εκδήλωσή σας, στον Τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα. 

Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις:
Εταιρικών εκδηλώσεων, events, συνεδρίων, συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, εγκαινίων, εκθέσεων, κ.α.

elGreek