Φωτογραφίες και βίντεο που αναδεικνύουν τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα σας

Το Kefalonia Photo Agency παρέχει υπηρεσίες βιομηχανικής και bussiness φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης για επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες, εργασίες καταλόγων, φωτογράφιση προϊόντων και υπηρεσιών για χρήση στο διαδίκτυο ή σε έντυπα μέσα.

Προσφέρουμε τις δικές μας δημιουργικές ιδέες ή υλοποιούμε τις δικές σας, με επαγγελματικό εξοπλισμό, πεπειραμένους φωτογράφους, οπερατέρ και σκηνοθέτες, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται έναν ευέλικτο τρόπο εργασίας ακόμη και σε χώρους που η λειτουργία τους δεν μπορεί να διακοπεί. Καλύπτουμε όλους τους τομείς λειτουργίας της επιχείρησης (γραμμή παραγωγής, προσωπικό, προϊόντα, παραγωγικοί και εκθεσιακοί χώροι κ.λπ.), βελτιώνουμε τις φωτιστικές συνθήκες ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που μας δίνει η ψηφιακή επεξεργασία ώστε να προσφέρουμε το αποτέλεσμα που απαιτείται.

Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τις νέες εικόνες σε τυχόν ήδη υπάρχοντες καταλόγους προϊόντων ή σε προηγούμενες φωτογραφίσεις των χώρων μιας επιχείρησης.
elGreek