Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τη σχολή χορού «Art & Style»

Loading Events
  • This event has passed.

Ένα πραγματικό χορευτικό υπερθέαμα παρουσίασε στη σκηνή του κατάμεστου Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», η σχολή «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ανοιχτής δωρεάν χριστουγεννιάτικης γιορτής που πραγματοποίησε την Τετάρτη (21/12).  Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στα πρόσφατα… κατορθώματα της σχολής στον διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας, «Bucharest Dance Festival». Μικροί και μεγάλοι που κατέκλυσαν το χώρο του Θεάτρου είχαν την ευκαιρία να δουν τις 16 χορογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Βουκουρέστι, με τις δέκα εξ αυτών να κερδίζουν μια θέση στο βάθρο. Και να θυμίσουμε ότι οι διακρίσεις για τη σχολή δεν τελείωσαν εκεί, καθώς χάρη στην εξαιρετική παρουσία της στον διαγωνισμό εξασφάλισε ακόμη το «εισιτήριο» της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού του Καναδά ενώ κέρδισε και μια πολύ σημαντική υποτροφία για την παρακολούθηση σεμιναρίων σύγχρονου χορού στην Ιταλία. Μετά την ολοκλήρωση των χορογραφιών, ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων σε όλα τα μέλη της σχολής που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο διαγωνισμό.

Το KEFALONIA PHOTO είχε τη δική του «συμμετοχή» σ’ αυτό το πρώτο μέρος της βραδιάς, καθώς ενδιάμεσα προβλήθηκαν για πρώτη φορά στο κοινό τα τέσσερα video που δημιουργήσαμε από το ταξίδι μας με την αποστολή της σχολής στη Ρουμανία. Μέσα σε λίγα λεπτά, καταγράψαμε την προετοιμασία των μελών της σχολής πριν την αναχώρηση τους από την Ελλάδα, την ξενάγηση που πραγματοποίησαν στο Βουκουρέστι, το υψηλό επίπεδο που συνάντησαν στον διαγωνισμό μέσα από τις χορογραφίες των υπολοίπων συμμετεχόντων και φυσικά στο τέλος τις χορογραφίες των παιδιών της Όλγας Γαλιατσάτου από τα παρασκήνια μέχρι την άνοδο τους στο βάθρο. Το «θερμό» χειροκρότημα και οι επευφημίες του κόσμου αλλά και το «ευχαριστώ» της Όλγας Γαλιατσάτου προς το KEFALONIA PHOTO αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη ανταμοιβή για τη δουλειά μας και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας τη σχολή «Art & Style» για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα.

Εν συνεχεία περάσαμε στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που ήταν πλήρως εναρμονισμένο στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Εκεί, έκαναν την εμφάνιση τους στη σκηνή και ενθουσίασαν το κοινό οι αξιολάτρευτες «λιλιπούτειες» χορεύτριες της σχολής «Art & Style», που ανήκουν στα τμήματα της μουσικοκινητικής αγωγής μοντέρνου χορού και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χορό από την ηλικία των τριών ετών! Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα περιλάμβανε, ακόμη, cheerleading (μαζορέτες), modern jazz και σύγχρονο αλλά και εντυπωσιακό εναέριο χορό πάνω σε στύλο από το τμήμα pole dancing kids. O «επίλογος» στη βραδιά γράφτηκε με τη γενική υπόκλιση όλων των μελών της σχολής και την… επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, ο οποίος τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Δεκέμβριος 21 2016


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου 2016
Ωρα: 19:00
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:, , ,


Χώρος διεξαγωγής

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»

Λεωφόρος Γ. Βεργωτή 16
Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 Ελλάδα

Τηλέφωνο:

26710 25600

Σελίδα χώρου διεξαγωγής

Διοργανωτής

Art & Style Dance Studio
Τηλέφωνο: 6950 569 237