«Σώπα… μη μιλάς»: Καλοκαιρινή παράσταση της σχολής «Art & Style»

Loading Events
  • This event has passed.

H ετήσια δωρεάν παράσταση χορού της σχολής χορού «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στο ανοικτό θερινό θέατρο στο «Μπαστούνι» του Αργοστολίου. Η φετινή παράσταση είχε τίτλο «Σώπα… μη μιλάς» και το δεύτερο μέρος της βασίζονταν στο ομώνυμο ποίημα του Ασίζ Νεσίν. Τα σπαρακτικά λόγια της Μαριέττας Ριάλδη στην απαγγελία του «έδεσαν» αρμονικά με το σύγχρονο χορό και το pole dancing art, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που περνούσε έντονα μηνύματα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και της απομόνωσης.

Ο κόσμος που γέμισε και φέτος το θερινό θέατρο είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη δουλειά όλων των μαθητών της σχολής από τα παιδικά τμήματα της μουσικοκινητικής αγωγής (από την ηλικία των 3 ετών!) μέχρι τα αντίστοιχα των εφήβων και των ενηλίκων σε όλα τα είδα χορού (cheerleading, modern, jazz, latin, flamengo, tango κ.α.). Στο φινάλε της βραδιάς όλα τα μέλη της σχολής έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα από την Όλγα Γαλιατσάτου, χαρίζοντας την πιο «ζεστή» αγκαλιά στη δασκάλα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα δύο μέρη της παράστασης προβλήθηκαν τα video που επιμελήθηκε το KEFALONIA PHOTO από την τελευταία συμμετοχή της σχολής «Art & Style» στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Χορού της Σερβίας και τις μεγάλες διακρίσεις που έφερε στο νησί μας και το αντίστοιχο από τη συμμετοχή της στους αγώνες χορού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χορού Ι.D.O. Μάλιστα, τιμήθηκαν ξεχωριστά τα κορίτσια, που αναδείχθηκαν τρεις φορές Πρωταθλήτριες Ελλάδας στο Σύγχρονο και Μοντέρνο Χορό.

 Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 10 Ιουλίου 2016
Ωρα: 20:00
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:, , ,


Χώρος διεξαγωγής

Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Σκλάβος»

Προβλήτα Κρουαζιεροπλοίων
Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 Ελλάδα

+ Google Map

Διοργανωτής

Art & Style Dance Studio
Τηλέφωνο: 6950 569 237