Συναυλία Νεανικής Μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου

Loading Events
  • This event has passed.

Το ερχόμενο Σάββατο, 21/10/2017 και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Summery η νεανική ορχήστρα (μπαντίνα) της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου δίνει συναυλία επί τη λήξει του 1ου εκπαιδευτικού – σεμιναριακού κύκλου, που διοργάνωσε εφέτος, για πρώτη φορά, η Σχολή μας. Διευθύνουν οι νεαροί μαέστροι του τμήματος ενοργάνωσης – διεύθυνσης μπάντας της Φιλαρμονικής μας και ο φιλοξενούμενός μας κ. Σπύρος Προσωπάρης, αρχιμουσικός και διευθυντής των σχολών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας (Παλαιά Φιλαρμονική).

Σε αυτόν τον 1ο εκπαιδευτικό κύκλο είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε εκτός από τον κ. Προσωπάρη και επίσης εγνωσμένης αξίας μουσικούς, που δίδαξαν τους μαθητές της Φιλαρμονικής μας, όπως ο κ. Σπύρος Ρουβάς (Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος) και ο κ. Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος (Α’ κορυφαίος τυμπανιστής της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής Ε.Ρ.Τ.). Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και ελπίζουμε σύντομα σε ανάλογη συνέχεια!

Προσκαλούμε το ληξουριώτικο και κεφαλονίτικο κοινό στην παραπάνω συναυλία μας, για να διαπιστώσει την πρόοδο και να ενθαρρύνει την προσπάθεια των μαθητών μας.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Οκτώβριος 21 2017


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2017
Ωρα: 20:30
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:, ,


Χώρος διεξαγωγής

Ξενοδοχείο «Summery»

Γρηγορίου Λαμπράκη 35
Ληξούρι, Κεφαλονιά 28200 Ελλάδα

+ Google Map

 

Διοργανωτής

Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης
Τηλέφωνο: 26710 92386
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *