Συναυλία από τους «Μπλε» στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Loading Events
  • This event has passed.

Με τη μεγάλη συναυλία των «Μπλε» θα πέσει η αυλαία του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού 2017 στις 26 Φεβρουαρίου. Μετά την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στον παραλιακό δρόμο θα πάρει τη σκυτάλη στην Πλατεία Ληξουρίου η δυναμική Τζώρτζια με το συγκρότημα της.

Οι «Μπλε» είναι μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη του συγκροτήματος αποτελούν ο Γιώργος Παπαποστόλου (manager, σύνθεση, φωνή, φωνητικά), ο Γιώργος Παρώδης (στίχοι), η Νατάσα Αλεξίου (βιολί) και η Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή).

Οι «Μπλε» ουσιαστικά γεννήθηκαν μετά την γνωριμία των Γιώργου Παπαποστόλου και του Γιώργου Παρώδη με τη Θεοδοσία Τσάτσου στην Θεσσαλονίκη. Η Θεοδοσία Τσάτσου ήταν η πρώτη ερμηνεύτρια του συγκροτήματος και σε αυτήν ανήκουν τα φωνητικά του παρθενικού δίσκου Ενοχές του 1996.

Μετά την απόφασή της να αποχωρήσει και να ακολουθήσει σόλο καριέρα, οι «Μπλε» συνεργάστηκαν με επιτυχία με τη Τζώρτζια Κεφαλά και τη Melody για τα φωνητικά (δίσκος Μπλε, 1998), με την πρώτη να αποτελεί πλέον την κύρια ερμηνεύτρια του γκρουπ.

Συνολικά, οι «Μπλε» χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, ενώ ταυτόχρονα σημείωσαν αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία.

Φεβρουάριος 26 2017


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 26 Φεβρουαρίου 2017
Ωρα: 17:00
Event κατηγορίες: ,
Event ετικέτες:, , , ,


Χώρος διεξαγωγής

Πλατεία Ληξουρίου

Ληξούρι, Κεφαλονιά 28200 Ελλάδα

+ Google Map

Διοργανωτής

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)
Τηλέφωνο: 26710 25600
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή