Παρουσίαση βιβλίου του Γεράσιμου Τσιμάρα στα Τραυλιάτα

Loading Events
  • This event has passed.

Το πρώτο του διήγημα με τίτλο «Ανθρώπου Ψυχαί» (Εκδόσεις Λόγειον) θα παρουσιάσει το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 19:30 ο Γεράσιμος Τσιμάρας στην αίθουσα «Mythos+Εstiasis» στα Τραυλιάτα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Παραδοσιακές φιγούρες ανθρώπων που κουβαλάνε τις ψυχές τους: Μωσαϊκό συνηθισμένο, μα παράξενο, από χαρακτήρες ανθρώπων που ζουν και, κατά το πώς μπορούν, πορεύονται και πράττουν· που περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά, όταν αυτογνωσθούν βρίσκουν τον εαυτό τους, μα βρίσκονται και αντιμέτωποι μεμ τη συγκλονιστικότερη ίσως του ανθρώπου αλήθεια: την απόλυτη ελευθερία της επιλογής του. Μια αλήθεια που, όταν έλθει, γαι κάποιους μένει ένα επώνυδο δώρο, μα κάποιους άλλους τους οδηγεί, μέσα από προσωπικά, υπέρλογα μονοπάτια, στον Θεό.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Γεράσιμος Τσιμάρας γεννήθηκε το 1971 στην Κεφαλονιά. Σπούδασε Επιστήμες Φυσικής Αγωγής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1993. Έκτοτε εργάζεται στη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ παράλληλα ασχολείται με την προπονητική. Ζει μόνιμα στην Κεφαλονιά με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

 

Μάρτιος 11 2017


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 11 Μαρτίου 2017
Ωρα: 19:30
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:, , ,
Ιστοσελίδα: Σελίδα εκδήλωσης


Χώρος διεξαγωγής

Αίθουσα εκδηλώσεων «Mythos»

Τραυλιάτα
Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 Ελλάδα

+ Google Map

Τηλέφωνο:

6944 777 917

Σελίδα χώρου διεξαγωγής

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *