«Μαγική Καρναβαλούπολη» στο Κλειστό Γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης»

Loading Events
  • This event has passed.

Ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο πάρτυ με πολλές εκπλήξεις, αφιερωμένο στα παιδιά, οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης», στο πλαίσιο του Κεφαλλονίτικου Καρναβαλιού 2017.

Οι μικροί καρναβαλιστές που κατέκλυσαν το χώρο μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να συμμετέχουν ενεργά σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κλόουν, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και ακροβάτες, οι οποίοι παρουσίασαν παιδικά παραμύθια και αναπαρέστησαν ορισμένους από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι ομάδες που μετέχουν στον Κρυμμένο Θησαυρό, παρέδωσαν τους φακέλους των γρίφων τους, εν όψει της κορύφωσης του παιχνιδιού.

To KEFALONIA PHOTO, τηρώντας τους περιορισμούς που επιβάλλει βάσει νόμου η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σχετικά με τη μη δημοσιοποίηση φωτογραφιών ανηλίκων στο διαδίκτυο χωρίς γονική συγκατάθεση, δεν αναρτά φωτογραφίες παιδιών από την εκδήλωση.

Φεβρουάριος 22 2017


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 22 Φεβρουαρίου 2017
Ωρα: 18:00
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:, , ,


Χώρος διεξαγωγής

Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης»

Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση
Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 Ελλάδα

+ Google Map

Τηλέφωνο:

26710 26630

Διοργανωτής

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)
Τηλέφωνο: 26710 25600
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *