«Ιακωβάτεια 2017»: Αφιερωμένα στη «Γυναίκα της Παλικής»

Loading Events
  • This event has passed.

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιήσει στις 4 και 5 Αυγούστου 2017 στον Κήπο της Βιβλιοθήκης τα «Ιακωβάτεια 2017» – ένα νέο θεσμό για την ανάδειξη προσώπων και γεγονότων της Παλικής – τα οποία φέτος θα είναι αφιερωμένα στη «Γυναίκα της Παλικής» με σχετικές ομιλίες, μουσικό πρόγραμμα και θεατρικό δρώμενο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτού του διημέρου θα λειτουργήσουν δύο Εκθέσεις:

Έκθεση Βιβλίου: θα εκτεθούν βιβλία (λογοτεχνικά, επιστημονικά κ.λπ.) γραμμένα από Κεφαλονίτισσες και Ιθακήσιες συγγραφείς, και
Έκθεση Εικαστικής και Χειροτεχνικής Δημιουργίας: θα εκτεθούν εικαστικές και χειροτεχνικές δημιουργίες γυναικών της Παλικής.
Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε:
● κάθε Κεφαλονίτισσα και Ιθακήσια συγγραφέα να δωρίσει στη Βιβλιοθήκη μας τα βιβλία της, για να εκτεθούν και στην Έκθεση Βιβλίου, και
● κάθε Ληξουριώτισσα και γενικότερα κάθε Παλικισιάνα, που εκφράζεται δημιουργικά μέσα από τη ζωγραφική, την κεραμική, τη χειροτεχνία κ.λπ. να μας στείλει αντιπροσωπευτικά έργα της, προκειμένου να εκτεθούν στην Έκθεση Εικαστικής και Χειροτεχνικής Δημιουργίας.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι και τις 20 Ιουλίου 2017 με την υπάλληλο της Βιβλιοθήκης μας κ. Βάσω Μαθιουδάκη από Τρίτη έως και Σάββατο κάθε εβδομάδας, τις εργάσιμες ώρες, για κάθε διευκρίνιση αλλά και για να δηλώσουν συμμετοχή.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 

Αύγουστος 03 2017


Λεπτομέρειες

Εναρξη: 3 Αυγούστου 2017 @ 20:30
Λήξη: 4 Αυγούστου 2017 @ 20:30
Event κατηγορίες: , ,
Event ετικέτες:, , ,


Χώρος διεξαγωγής

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη Ληξουρίου

Αικατερίνης Τουλ 1
Ληξούρι, Κεφαλονιά 28200 Ελλάδα

+ Google Map

Τηλέφωνο:

26710 91325

Διοργανωτής

Εφορευτικό Συμβούλιο Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης
Τηλέφωνο: 26710 91325

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *