«Ανάμεσα δύο θάλασσες» από το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου

Loading Events
  • This event has passed.

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική εκδήλωση, όπως μας έχει συνηθίσει πάντα άλλωστε, παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου (24/6) στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου. Η Πρόεδρος του Λυκείου, Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη και τα δεκάδες μικρά και μεγαλύτερα μέλη του συλλόγου κατάφεραν να «ταξιδέψουν» το κοινό «ανάμεσα δύο θάλασσες», όπως ήταν και ο τίτλος της φετινής παράστασης.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από την Κεφαλονιά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, με εκείνους, ειδικότερα, από την Κρήτη που έγιναν με τη συνοδεία χορευτικών μελών από την Πάτρα να ενθουσιάζουν τον κόσμο και να «κερδίζουν» το ζεστό του χειροκρότημα.

Την εκδήλωση, που αποτέλεσε τον ιδανικό επίλογο μιας ακόμη επιτυχημένης λυκειακής χρονιάς για το Λ.Ε.Α., χαιρέτισε εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας/Ιθάκης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος. Παρόντες ήταν ακόμη η Βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μάκης Αλυσανδράτος.

Η φωτογραφική και βιντεοληπτική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από το KEFALONIA PHOTO και σας παραθέτουμε παρακάτω ένα μέρος του φωτογραφικού υλικού που συγκεντρώσαμε από την υπέροχη βραδιά. Ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου και την Πρόεδρο του, Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη για την εμπιστοσύνη της στις υπηρεσίες μας και τη συνεργασία. Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 24 Ιουνίου 2017
Ωρα: 20:30
Event κατηγορίες: ,
Event ετικέτες:, ,
Ιστοσελίδα: Σελίδα εκδήλωσης


Χώρος διεξαγωγής

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»

Λεωφόρος Γ. Βεργωτή 16
Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 Ελλάδα

+ Google Map

Τηλέφωνο:

26710 25600

Σελίδα χώρου διεξαγωγής

Διοργανωτής

Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου
Τηλέφωνο: 26710 23019
Email:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *