3η Ιόνια Συνάντηση Αερόψυκτων VW στην Κεφαλονιά

Loading Events
  • This event has passed.

Το VW Fan Club Κεφαλονιάς πραγματοποιεί την 3ημερη συνάντηση κλασικών vw που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο 01/09/2017 έως 03/09/2017 με συμμετοχές από Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα, στην Κεφαλονιά.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη, με πολλές επισκέψεις σε αξιοθέατα της Κεφαλονιάς όπως στο Μύρτο, στην Άσσο στο Ληξούρι, στους παραγωγούς της Ρομπόλας στα Ομαλά και με πολλές οργανωμένες εκδηλώσεις όπως τη Συναυλία με τον αγαπητό σε όλους μας Γιάννη Γιοκαρίνη στο γήπεδο των Κουρκουμελάτων με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για όλο το κοινό το Σάββατο 2/9/2017 στις 21:00, beach party στο Sombrero beach bar στην παραλία Ξι στο Ληξούρι με ρυθμούς Κούβας και Live με τους Grupo Buenaventura, παιχνίδια στη λίμνη του Κουτάβου με συλλεκτικά έπαθλα και κλείσιμο της εκδήλωσης στο κάμπινγκ Αργοστολίου με άλλο ένα LIVE με το νέο εισερχόμενο group στο χώρο της μουσικής από το Αργοστόλι, τους CAReta!!!!

Ένα σχήμα που θα συναρπάσει όλο το κοινό!! Το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην πρόσκληση της εκδήλωσης στο facebook. Αν μας δείτε στους δρόμους της Κεφαλονιάς μην ξαφνιαστείτε… καθίστε και απολαύστε τα!!

Ευχαριστώ πολύ
Χάρης Αμούργης
VW Aircooled Fan Club Kefalonia

Σεπτέμβριος 01 2017


Λεπτομέρειες

Εναρξη: 1 Σεπτεμβρίου 2017 @ 12:00
Λήξη: 3 Σεπτεμβρίου 2017 @ 12:00
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:,
Ιστοσελίδα: Σελίδα εκδήλωσης
 Διοργανωτής

Volkswagen Fan Club Κεφαλονιάς
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *