29ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου»

Loading Events
  • This event has passed.

Για 29η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς, το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”. Το Kefalonia Gym Festival είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις «Γυμναστικής Για Όλους» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται πάντα τέλη Ιουνίου, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της Γυμναστικής Για Όλους, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο, χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου, όλων των ηλικιών, ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς, ο οποίος έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και της χώρας, με μεγαλύτερη αυτή της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου. Η Άννα Πολλάτου ήταν αθλήτρια του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ και για αυτό, μετά τον πρόωρο χαμό της, η διοργάνωση φέρει το όνομά της τιμής ένεκεν.

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες αθλούμενους καθώς δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν τη συμμετοχή τους σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με ολιγοήμερες διακοπές.

Φέτος, το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” θα διεξαχθεί από 28/6 έως 3/7/2017 και ήδη οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στην κορύφωσή τους. Περίπου 1500 αθλούμενοι θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και θα φιλοξενηθούν στο νησί μας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr .

  • Η κάλυψη του Φεστιβάλ θα γίνει από το FRAGIAS PHOTO STUDIO σε συνεργασία με το KEFALONIA PHOTO και την AERIALVIDEO.GR. Στην επιλογή «Δείτε το trailer» μπορείτε να απολαύσετε το promo video που δημιουργήσαμε για τη διοργάνωση. 
Ιούνιος 29 2017


Λεπτομέρειες

Εναρξη: 29 Ιουνίου 2017 @ 20:30
Λήξη: 2 Ιουλίου 2017 @ 18:30
Event κατηγορίες:
Event ετικέτες:, ,
Ιστοσελίδα: Σελίδα εκδήλωσης


Χώρος διεξαγωγής

Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης»

Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση
Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 Ελλάδα

+ Google Map

Τηλέφωνο:

26710 26630Πρόγραμμα

  • Πέμπτη (29/06): Παρέλαση ομάδων & Τελετή Έναρξης στο Αργοστόλι
  • Παρασκευή (30/6): Εκδήλωση στο Ληξούρι
  • Σάββατο (01/07): Εκδήλωση στα Φραγκάτα
  • Κυριακή (02/07): Κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης»
  •  Διοργανωτές

Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος (Α.Γ.Σ.) Επτανήσων
Τηλέφωνο: 26710 24830
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή
Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας/Ιθάκης
Τηλέφωνο: 26713 60530
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή
Δήμος Κεφαλονιάς
Τηλέφωνο: 26710 22933
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή
Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)
Τηλέφωνο: 26710 25600
Email:
Ιστοσελίδα: Σελίδα διοργανωτή

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *