Πρώτη εμφάνιση για τις μαζορέτες της σχολής χορού «Pirouette» στην 6η Γύρα Ληξούρι-Αργοστόλι

Πρώτη εμφάνιση για τις μαζορέτες της σχολής χορού «Pirouette» στην 6η Γύρα Ληξούρι-Αργοστόλι

Την πρώτη τους εμφάνιση στον αγώνα δρόμου της 6ης Γύρας Ληξούρι-Αργοστόλι έκαναν την περασμένη Κυριακή (8/10) οι μαζορέτες της σχολής χορού «Pirouette».

Τα κορίτσια της Βεατρίκης Κόρμαλη ομόρφυναν με την παρουσία τους την επιτυχημένη διοργάνωση, δίνοντας τον παλμό και ενθαρρύνοντας τους δρομείς στον τερματισμό του μεγάλου αγώνα των 32 χιλιομέτρων.

Παράλληλα, έλαβαν μέρος και στα χορευτικά δρώμενα που ακολούθησαν στο φινάλε, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στα τμήματα κλασσικού και μοντέρνου χορού της σχολής «Pirouette» δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6943755712 και 2671020181. Η έδρα της σχολής είναι στη διεύθυνση Ύδρας 12, Αργοστόλι. Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά από προνηπιακή ηλικία μέχρι ενήλικες. 

Όλο το φωτογραφικό υλικό του KEFALONIA PHOTO από την εμφάνιση των cheerleaders της σχολής στην 6η Γύρα Ληξούρι-Αργοστόλι (και όχι μόνο!) μπορείτε να το βρείτε συγκεντρωμένο εδώ.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *