Τμήματα Παιδικής Χορωδίας στο Αργοστόλι και τη Λειβαθώ από την ΚΕΔΗΚΕ

Τμήματα Παιδικής Χορωδίας στο Αργοστόλι και τη Λειβαθώ από την ΚΕΔΗΚΕ

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), λειτουργεί για πρώτη χρονιά φέτος τμήμα Παιδικής Χορωδίας και δέχεται εγγραφές νέων μαθητών στα τμήματα της. Πιο συγκεκριμένα την φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν δύο τμήματα.
Α τμήμα : παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών & Β τμήμα : παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών

Στόχος είναι η σοβαρή εκπαίδευση των παιδιών μας στην Χορωδιακή μουσική από καταξιωμένους δασκάλους, ώστε να αναπτυχθεί ένα φυτώριο ταλαντούχων χορωδών οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον για την συνέχεια της μεγάλης Χορωδιακή μας παράδοσης.
Επιπλέον στόχος μας είναι η συμμετοχή των παιδιών μας σε Χορωδιακά φεστιβάλ και σοβαρές διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την διεύθυνση και διδασκαλία έχει ο Μαέστρος Άγγελος Μουρελάτος. Στο πιάνο συνοδεύει ο καθηγητής μουσικής Γρηγόρης Βλαχούλης. Η φοίτηση στα Τμήματα της Χορωδίας, είναι δωρεάν.

Θα θέλαμε να στηρίξετε όλοι με την αγάπη σας αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει με πολύ ενθουσιασμό και να φέρετε τα παιδιά σας κοντά μας. Πληροφορίες-Εγγραφές στο τηλέφωνο 26710-25600 στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Mουσικό-Χορωδιακό Εργαστήρι Λειβαθούς
Συνεχίζεται για 2η χρονιά φέτος, η λειτουργία του Τμήματος Παιδικής Χορωδίας Λειβαθούς. Την διεύθυνση και διδασκαλία έχει ο Μαέστρος Βασίλης Καλογηράς. Στο πιάνο συνοδεύει η Τζουλιέτα Μωραϊτη.  Η συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 8 ετών είναι δωρεάν.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς που τα παιδιά τους θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτό το Χορωδιακό σχήμα να δηλώσουν συμμετοχή στα εξής τηλέφωνα 26710-25600 στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & στο 6936745974.

Η Παιδική Χορωδία θα έχει έδρα της, το ευγενώς παραχωρούμενο από το Ίδρυμα Γ. & Μ. Βεργωτή, κτήριο του ¨Συσσιτίου¨ στα Κουρκουμελάτα,

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *