Στην Αθήνα και στην Κηφισιά η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου

Στην Αθήνα και στην Κηφισιά η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου

Ο σύλλογός μας ξεκινά δυναμικά την νέα περίοδο 2017 – 2018 και ελπίζει ότι με την προσπάθεια των μελών , των μαέστρων και των παιδιών που διδάσκονται μουσική , όργανα και τραγούδι , θα καταφέρουμε να είναι η περίοδος αυτή μια από τις καλύτερες χρονιές του.

Από φέτος, στα ήδη λειτουργούντα τμήματα– Ανδρική Χορωδία, Μαντολινάτα, Παιδική Χορωδία και Παιδική Μαντολινάτα, που αυξάνονται πολύ τα μέλη τους, προστίθεται και το τμήμα του Γυναικείου ΦΩΝΗΤΙΚΟΎ – ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΎ Εργαστηριού , που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό από τις καινούργιες χορωδούς. Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους για την διατήρηση και συνέχιση της μεγάλης μουσικής και χορωδιακής παράδοσης του νησιού μας.

Ήδη η περίοδος ξεκινά με την μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στην Αθήνα, με την συνεργασία πολλών φορέων συμπατριωτών , αλλά και την συνεργασία φίλων της Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής στην Αττική. Η συναυλία αυτή μας φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους συμπατριώτες μας της διασποράς και ειδικότερα με εκείνους της Αττικής.

Η εκδήλωση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 (δύο μέρες από την εορτή του Αγίου μας Αγ. Γερασίμου) , στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, στην Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση (Πλ. Κλαθμώνος), στις 8 μμ. Επειδή η αίθουσα αυτή έχει λίγες, σχετικά, θέσεις, παρακαλούμε τους συμπατριώτες μας της Αττικής να πάρουν τις προσκλήσεις τους έγκαιρα από τους συνεργαζόμενους συλλόγους και τα παρακάτω καταστήματα συμπατριωτών μας:

– ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ , Βιβλιοπωλείο , Σόλωνος 118 , Εξάρχεια και
– Κατάστημα ANGOLO , Αθηνάς 18 & Βίσσης 22 , Αθήνα.

Το Δ.Σ. της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *