Τα highlights του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» (video)

Τα highlights του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» (video)

Όλες οι μεγάλες στιγμές που ζήσαμε στο πλαίσιο του φετινού 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου» συγκεντρώθηκαν σε ένα εντυπωσιακό απολογιστικό video που δημιούργησε το FRAGIAS PHOTO STUDIO για τη σπουδαία διοργάνωση.

Δείτε μέσα σε τρία λεπτά όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, από την τελετή έναρξης και την παρέλαση των ομάδων στο Αργοστόλι μέχρι τις εκδηλώσεις στο Ληξούρι, τα Φραγκάτα, το Beach Party στον Μακρύ Γιαλό και το μεγάλο φινάλε στο Κλειστό Γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης». 

Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι προετοιμασίες για το 30ο και επετειακό Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou» έχουν ήδη ξεκινήσει! Μέχρι τότε, απολαύστε το video που δημιουργήσαμε.

H σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ αναφέρει: «Πριν από έναν μήνα περίπου πέρασε στην ιστορία το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που διεξήχθη από 29/6 έως 2/7/2017 στην Κεφαλονιά με απόλυτη επιτυχία. Το Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou» είναι μια διεθνής γιορτή του αθλητισμού που προάγει τις αξίες της Γυμναστικής Για Όλους και που πραγματικά έχει αγκαλιάσει όλη η Κεφαλονιά και έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη. Η 29η διοργάνωση ολοκληρώθηκε όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το επετειακό 30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που θα διεξαχθεί του χρόνου το καλοκαίρι από 28/6 έως 1/7/2018 στο πανέμορφο νησί μας.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Απολαύστε όμορφες στιγμές της 29ης διοργάνωσης! Του χρόνου, στα 30 χρόνια του Φεστιβάλ, θα περάσουμε ακόμα πιο ξεχωριστές στιγμές ! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr .

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *