Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συλλόγου Απανταχού Φίλων του Πυργιού «Ο Αίνος»

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συλλόγου Απανταχού Φίλων του Πυργιού «Ο Αίνος»

Ο Σύλλογος Απανταχού Φίλων του Πυργιού «ο Αίνος» διοργανώνει και φέτος μία σειρά εκδηλώσεων μέσα στον Αύγουστο. Στις παρυφές του Αίνου περιμένουμε και φέτος μικρούς και μεγάλους να παίξουμε, να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε.

Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Αυγούστου, ώρα 7 μ.μ.
 – Πρωτάθλημα Μπάσκετ
Ο Π.Σ. Αίνος διοργανώνει πρωτάθλημα μπάσκετ όπου μπορούν να συμμετέχουν ομάδες από όλο το νησί. Για πληροφορίες – συμμετοχές Αχιλλέας Τσερέπης τηλ. 6944689990
Σάββατο 12 Αυγούστου, ώρα 8.30 μ.μ. Αφιέρωμα στην ιστορία του Πυργιού, εκδήλωση που διοργανώνει από κοινού ο Σύλλογος Απανταχού Φίλων του Πυργιού «Ο Αίνος» με τον Πολιτιστικό, Λαογραφικό, Ιστορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας & Ιθάκης «Το Ριφόρτσο» και την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Κυριακή 13 Αυγούστου – «Ο Γύρος του Πυργιού» Πλατεία Χαράκτι
Ο Π.Σ. Πυργίου «Ο Αίνος» διοργανώνει αγώνα δρόμου 3,5 χμ. μεγάλη διαδρομή, 900 μ. μικρή διαδρομή. Εγγραφές ώρα: 6.30 μ.μ. & Εκκίνηση αγώνα ώρα: 7.00 μ.μ. με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Παρασκευή 18 Αυγούστου – Ο Π. Σ. Πυργίου Παιχνίδια Περιπέτειες
Ο Π.Σ. «Ο Αίνος» διοργανώνει παιχνίδια περιπέτειας για παιδιά στο γήπεδο Πυργιού. Υπεύθυνος διοργάνωσης – δηλώσεις συμμετοχής Αχιλλέας Τσερέπης τηλ. 6944689990

Πέμπτη 24 Αυγούστου, Αηδονάκι λάλησε, παράσταση αφήγησης από την ομάδα Χείλια… λένε παραμύθια  – Αρχαιολογικός χώρος Καστρί, 8.00 μ.μ.
Όταν το κουρδιστό αηδόνι του αυτοκράτορα χαλάει, ο ίδιος αρρωσταίνει βαριά. «Μόνο οι παραμυθάδες μπορούν να τον γιατρέψουν!» λέει ένας σοφός και τους καλούν στο παλάτι. Του λένε παραμύθια για δέντρα που μιλούν, για έναν εγωιστή βασιλιά, για ένα δάσος με πολύχρωμα πουλιά. Του λένε τραγούδια. Τι από όλα αυτά θα τον γιατρέψει τελικά; Είσοδος Ελεύθερη.

Ελπίζουμε να σας δούμε στο δροσερό χωριό μας.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *