Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιά συμμετέχει στις «Ημέρες Θάλασσας»

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιά συμμετέχει στις «Ημέρες Θάλασσας»

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά συμμετέχει στην 1η Γιορτή Εκπαίδευσης στον Πειραιά, με τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας» ο Σύλλογος παρουσιάζει τα τοπικά προϊόντα, τις παραδοσιακές συνταγές τον χορό και τα τραγούδια των νησιών μας. Η διήμερη γιορτή ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 11:00 στο Πασαλιμάνι, με παρουσιάσεις, μουσική, χορό, happenings, διαγωνισμό μαγειρικής, δώρα, κέφι και πολλές εκπλήξεις στα 15 περίπτερα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College.

Ελάτε την Πέμπτη 25/5 και την Παρασκευή 26/5 από τις 11:00 έως τις 23:00 να ταξιδέψετε στα λαογραφικά και γαστρονομικά μονοπάτια της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, της Αίγινας, των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων, των νησιών του Αιγαίου, των Κυθήρων, της Μάνης και της Μ. Ασίας. Μην χάσετε την Παρασκευή στις 18:30 των διαγωνισμό γαστρονομίας και στις 20:00 σας περιμένουμε να γνωρίσετε τα νησιά μας μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια μας.

Το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 19.30 στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά, η Μαντολινάτα και η Νεανική Χορωδία της Αδελφότητας θα μετέχει στη μουσική παράσταση «Στον Τροπικό του Νίκου Καββαδία». Η μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία πλεγμένη με απαγγελία θα σας ταξιδέψει σε μπάρκα μακρινά μες τις θολές γραμμές των οριζόντων…

Σας περιμένουμε όλους!!

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *